utorok 10. decembra 2013

Bioderma Atoderm Gel douche, 100 ml, cena 2,15 eur

Asi prvýkrát v histórii tohto blogu sa teraz stane, že nebudem zdieľať ohromné nadšenie z nejakého biodermáckeho výrobku. Reč bude o sprchovacom géle.
Tento výrobok som si kúpila v rámci môjho nakupovacieho "Bioderma ošiaľu" a popravde /keďže nemám až také problémy s pokožkou, že by som si musela kupovať dvadsaťeurové sprcháče/, hlavným dôvodom bola cena. Potrebovala som nutne dokúpiť tri výrobky a moja voľba vďaka pekným číselkám padla práve na ne.



Nedajte sa však zmiasť! 2,15 síce vôbec nie je tragická sumička, ale predsa len je to cena za 1 deci... Odporúčaná cena za 500 ml balenie je cca 16 eur, v lekárňach niekedy dostať aj o niečo výhodnejšie litrové za 20, ale stále je to pre bežného človeka príliš vysoká suma.

Ale poďme k výrobku samotnému... Balenie 100 ml sprchovacieho gélu je jednoduché, ale podľa môjho názoru veľmi sympatické a efektné. Gél je redšej konzistencie, ale pení dobre a navyše pekne, jemne vonia. Samozrejmosťou je hypoalergénne zloženie bez parabénov a obsahu mydla. Ako sľubuje výrobca, pokožku má upokojovať, predchádzať napätiu a zvyšovať toleranciu pokožky.
A toto všetko gélik aj robí.
V čom je teda problém? Nuž, možno aj v myslení ľudí /priznám sa, asi k nim patrím tiež!/... Málokto, kto nemá problémy s pokožkou, používa na každodennú hygienu sprchový gél, ktorého cena predstavuje dvojciferné číslo. Ja na mojej pokožke nebadám absolútne žiadny rozdiel medzi týmto sprcháčom a 300 ml sprcháčom z Lidla za 69 centov. V podstate som presvedčená o tom, že tento sprcháč mojej pokožke naozaj prospieva. Uznávam, že používaním naozaj kvalitného sprchovacieho gélu by som možno vedela svoju pokožku priviesť do takéto stavu, že by potrebovala menej ďalšej starostlivosti. Ale ja jednoducho tie peniaze radšej vrazím do pleťového krému alebo séra. /Alebo malého vrecka granúl pre moje mačky! :)/
Takže asi toľko odo mňa k tomuto sprchovaciemu géliku. Výrobok je to nesporne dobrý, atopici ho ocenia asi viac ako ja, ale ja si ho vo väčšom balení kupovať nebudem. Iba že by ma dobehol nejaký problémik alebo by som zasa súrne potrebovala niečo lacné do vernostného Bioderma programu ;).

plusy:          účinok, vôňa
mínusy:       cena /práve za tú musím strhnúť nejaký ten bodík!/

celkové hodnotenie: 7/10

- claire -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...