pondelok 19. mája 2014

Nová micka do zbierky

Snáď už neexistuje kozmetická značka, ktorá by do svojho portfólia nezaradila aspoň jednu micelárku. Nedávno tak urobil aj kozmetický gigant Nivea, ktorý mi /zarytej fanúšičke týchto odličovadiel/ jednu fľaštičku poslal na otestovanie. Hurá, sa teším ako kôň... zhodou okolností sa mi totiž práve míňa moje staré odličovadlo! :D
Micku testujem už takmer tretí týždeň, takže prišiel čas na jej detailné zhodnotenie.





































Upokojujúca čistiaca micelárna voda 3 v 1 /tak znie jej oficiálny názov/ od Nivey je určená pre citlivú pleť. Ak sa vždy zamýšľate tak ako ja nad tým, aké účinky sa pod zázračnými číselkami "XYZ v 1" skrývajú, tak takto: voda má 1. odstraňovať mejkap, 2. čistiť pleť a 3. hydratovať ju. Zloženie s dexpantenolom a olejom z hroznových jadierok citlivú pleť upokojuje.
Toľko oficiálne info. A ten môj názor sa od neho zas tak veľmi nelíši, no ale poďme najprv k vizuálnej stránke. 
Balenie so zošikmeným vrchnákom je fakt veľmi vydarené. Fľaštička padne skvelo do ruky a čo viem naozaj oceniť, je tá kráááásna plochosť po otvorení vrchnáčika - nikde sa nič nezachytáva, tampónik kĺže po povrchu ako namydlený blesk:


No a účinok? 
Micelárna voda od Nivey je neparfémovaná. Nie že by som nebola maniačka do vôní, ale pri odličovadle, ktoré navyše pcháte občas aj do očí, tento fakt naozaj oceňujem. Micka je k mojej pleti skutočne šetrná, zatiaľ ju nepodráždila ani raz /zámerne vravím ZATIAĽ!/. Pleť je po odlíčení krásne jemná, čistá, nelepí.
Čo sa odličovacieho účinku týka, zdá sa mi, že ten je o máličko slabší, ako je to u takmer archaickej ružovej Biodermy, ale napriek tomu je stále výborný.
Keďže občas viem byť šikovná, podarilo sa mi trochu z micky narvať aj do oka, ktoré ma trošku poštipkalo, ale nebolo to nič tragické. Za obvyklých okolností by som to ani nespomenula, ale nemôžem zas darovaného koňa len chváliť a nepozrieť sa mu bližšie ani na jeden zúbok, že ;).
Nivea teda prekvapila. Alebo vlastne ani neprekvapila, keďže som to od nej tak trochu aj očakávala. Myslím, že nové odličovadlo sa veľmi vydarilo a ja by som ho určite privítala aj vo väčšom, cenovo výhodnejšom balení /to 200mililitrové som videla v cene niečo nad 5 eur/.
Takže milé micko-maniačky, hor sa do drogérií a skúšajte. Ja sa k tejto micelárke ešte určite vrátim.

plusy:          nedráždi pleť, čistiaci účinok, hydratácia, dizajn obalu
mínusy:     o niečo slabší odličovací účinok; ak si ju nalejete rovno do oka, trochu vás bude štípať :D

celkové hodnotenie: 9/10

Skúšali ste už? Ktorá micka je vaša NAJ? Prípadne ak máte nejaký tip na tú najhoršiu micelárku, sem s ním - nech viem, čomu sa vyhnúť! :) 

No a samozrejme ďakujem spoločnosti Nivea za poskytnutie produktu na testovanie! :)

- claire -

6 komentárov:

  1. Ja mám micelárku Bioderma a Loréal a som s nimi spokojná. Takže tip na najhoršiu micelárku nemám :-)
    Snáď len, že tá Lorealka má väčší otvor a pri aplikácii na tampón jej ide viac von ako Bioderma, takže treba dávať pozor, aby sa neminula závratnou rýchlosťou ;-)
    Inak obe odličujú super!!!
    R.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tú od Loreal som tiež počula samé chvály odvšadiaľ, takže asi musím vyskúšať ;)

      Odstrániť
  2. Akurát sa mi táto Nivea minula, bola celkom fajn, nevoňala, čo mne osobne trochu prekážalo, ale tak prežila som to, make-up odličovala pomerne dobre, ale ten očný išiel horšie, neviem, bolo potrebné sa s tým viac pohrať a stráviť s odličovaním očí viac času. Balenie je skvelé, vôbec mi netieklo, len tento produkt akosi stále nemajú v DMke, nechápem to.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V podstate súhlas. Akurát to nevoňanie ja oceňujem.
      U nás v DM ju majú už pár týždňov a už je aj v letáku na jún, takže ak si ju neprehliadla, tak v júni sa určite dočkáš.

      Odstrániť
  3. Pre mňa a moju citlivú pleť bola táto micelárka zloba....totálne vyštípané oči a jemne aj tvár, nemôžem jej uprieť, že odličovala pekne, no automaticky, keď ma čosi štípe, tak proste je to pre mňa nepoužiteľné...škoda no...
    Ela z alliknowaboutcosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hm... tiež mám dosť citlivú pleť, ale u mňa teda v pohode - klasika, kozmetika je silno subjektívna záležitosť...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...