pondelok 12. decembra 2016

Konečne výborný suchý šampón



Ja a suché šampóny, to je kapitola sama o sebe. Mala som tú česť s jedným fešim a teda efekt som nepobadala ani trochu, takže po pár pokusoch putoval o dům dál. Od tých čias som na suché šampóny tak trošku zanevrela a radšej trávila čas núdzovým umývaním vlasov o pol piatej ráno, než by som mala skúšať a vyhadzovať ďalšie kúsky. Keď som ale dostala možnosť vyskúšať slááávne suché šampóny značky BATISTE, no tak som sa rozhodla, že do toho praštím.

BATISTE_dry_shampoo


Na výber máte obvykle z asi milión voňavých variantov a ja som si po predlhom vnútornom boji vybrala fľaštičku s vôňou granátového jablka a jazmínu – vône nalákali, no :).

BATISTE_dry_shampoo

BATISTE_dry_shampoo

K obalu sa vyjadrím akurát v tom zmysle, že je krááásny farebný a tak je to v podstate so všetkými suchými šampónmi od Batiste. Inak ide o klasický aerosolový sprej, ku ktorého aplikácii nemám najmenšie výhrady.

BATISTE_dry_shampoo

Moje vlasy sú posledný rok – dva o niečo mastnejšie, než tomu bolo v minulosti, takže aj vďaka strihu je umývanie nutné každý druhý deň. Teda, nutné ako nutné, že - ale skrátka mi vadí, ak to, čo mám na hlave, nie je aspoň z päťdesiatich percent dokonalé :D.
Takže som vonkajšími okolnosťami bola donútená urobiť dvojdňovú pauzu medzi umývaniami môjho hára a využila túto príležitosť na otestovanie môjho nového prírastku.
Šampón sa odporúča nastriekať ku korienkom vlasov z asi 30cm vzdialenosti, následne vmasírujete do vlasov /a v tým aj do pokožky, že jo/, necháte minútu pôsobiť, potom vlasy dobre vytrepete /nad vaňou, umývadlom, fantázii sa medze nekladú/ prípadne vyčešete a je to.

BATISTE_dry_shampoo_ingredients

Výsledný efekt? Za mňa bomba!
Môj šampón má zľahka sivastú farbu, ale z vlasov ho dostanem bez problémov a ten výsledok naozaj vidno! Mastné, spľasnuté vlasy získajú objem a pôsobia takmer akoby som ich práve čerstvo vyfénovala po umývaní!
Ako bonus, šampón krásne vonia a aj keď vôňu ja osobne teda z vlasov príliš necítim, necítim ani nič iné, že. Takže môže byť.

BATISTE_dry_shampoo

Za mňa teda maximálna spokojnosť a aj keď vám je asi jasné, že nevyhodím z môjho kozmetického arzenálu všetky klasické šampóny a nebudem tráviť všetok voľný čas striekaním suchých šampónov na hlavu, určite ako prvá pomoc odteraz u mňa vždy nejaký Batiste šampón bude, to je jasná vec!
Vecičku zoženiete vo všetkých možných verziách v tomto e-shope za sumu cécéá 2 – 5 éčok, závisí od objemu a druhu.

hodnotenie: 10/10

Zhodnotenie suchého šampónu po spotrebovaní nájdete tu.

Čo vy a suché šampóny? Frčíte na nich alebo ste ešte ten svoj TOP nenašli?

- cc -


10 komentárov:

  1. Ja neviem čo všetci majú so suchými šampónmi ?! Nepoužívam a nechystám sa ani. Ten pocit z čerstvo umytých vlasov mi nevynahradí TOTO :(.
    A áno, tiež trpím nedostatkom času, som milujúca a všetko robiaca zamestnaná matka dvoch školopovinných krúžkových detí venujúca sa aj manželovi a svojim koníčkom :))), a napriek tomu si tie vlasy radšej umyjem akoby som si mala dávať TOTO. Max ak by som ešte niekedy išla pod stan (čo sa mi naposledy stalo v detskom stanovom tábore keď som mala 13 rokov - bŕŕŕŕ, nikdy viac).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď to je samozrejmé, aby sme sa správne chápali, suchý šampón len ako ozaj PRVÁ /či posledná? :)/ pomoc... Tiež si vlasy radšej umyjem klasicky, ale občas sa mi pri mojom životnom tempe stane, že to jednoducho nevyjde, tak vtedy dám radšej suchý šampón než by som mala ísť v mastňákoch :)

      Odstrániť
  2. Pouzijem tak 5x do roka,ale vtedy som zan neskonale vdacna :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja obcas pouzivam vo verzii Original a som spokojna. Zvlastne je, ze vlasy vyzeraju lepsie druhy den po pouziti sucheho samponu. Citala som, ze niekto ho z tohto dovodu pouziva vecer pred spankom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja sa hlasim k tym, co pouzivaju vecer pred spankom. Teda vyskusala som aj pouzitie rano a nie je to ono, vidno biele stopy, co po noci nie je :o). Momentalne pouzivam suchac z Rossman(Isana) a zatial vacsia spokojnost ako Batiste :o).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Včera som to vyskúšala aj ja a ozaj spokojnosť! Porucha na vodovodnom potrubí je sviňa, nech žijú suché šampóny, aaach, milujem ich :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...